Welkom op de site van uitgeverij Seferim. Onze uitgeverij is opgericht in 2017 en heeft het verlangen om door middel van het uitgeven van boeken, muziek en distributie van audio/visuele content het Koninkrijk van God op aarde zichtbaar te laten zijn.

Ons uitgangspunt en ons fundament is het Woord van God. Al onze uitgaven weerspiegelen de grootheid van onze God. Wij geloven dat God de Schepper van de hemelen en de aarde is. Hij heeft Zijn Zoon Jezus Christus gegeven zodat iedereen die Hem als Heer belijdt eeuwig leven heeft.

Door middel van onze publicaties willen wij met name christenen helpen om hun relatie met God de Vader, God de Zoon en God de Heilige Geest te verdiepen. Wij geloven dat het ook Gods verlangen is om Zijn Zoon Jezus in ons leven te openbaren.

Wat betekent dit praktisch? De manifestatie van het zoonschap in ons eigen leven, transformeert ons naar Zijn beeld. Dat is de essentie van ons menszijn: “Wij zijn geschapen naar het beeld en de gelijkenis van God”. Door middel van onze publicaties willen wij ons publiek praktische hulpmiddelen bieden om deze transformatie zichtbaar en werkbaar te laten worden.

Showing 1–12 of 21 results

WE REGRET TO INFORM YOU THAT THE WEBSHOP IS CLOSED.

YOU CAN PLACE AN ORDER, BUT BE AWARE THAT DELIVERY TAKES PLACE FROM 10TH OF OCTOBER

Welcome at the site of Publishing House Seferim. Our publishing house was established in 2017. It is our desire to make the Kingdom of God visible in creation. We do this by publishing books, music and the distribution of audio / video content.