Gods scheppende kracht voor genezing door Charles Capps

Er zijn veel boeken geschreven over genezing. Van God's Creative Power Will Work for You (Gods scheppende kracht werkt voor jou), door Charles Capps, uitgekomen in 1976, zijn meer dan 2,3 miljoen exemplaren verkocht.

Gods scheppende kracht voor genezing gaat in dezelfde lijn verder. Dit boekje combineert al het nieuwe onderwijs over genezing met bijbelse belijdenissen over genezing. Je leert hoe je het vermogen van God om jou te genezen, kunt vrijzetten door de woorden die je met je eigen mond uitspreekt!

Een van de bijzondere elementen in het boek is wanneer mensen met chronische of levensbedreigende situaties moeten omgaan, de medische wetenschap geen vijand van God hoeft te zijn.

Woorden vol geloof zetten je in de belofte en Gods scheppende kracht voor genezing gaat voor jou werken!

Charles Capps is een gepensioneerde landbouwer, landbouwkundige en predikant. Hij reist door de Verenigde Staten en spreekt over de waarheid van Gods Woord. Hij heeft jarenlang lesgegeven en christenen onderwezen hoe ze het Woord kunnen toepassen in alle omstandigheden van het leven en een leven van overwinning kunnen leiden.

Prijs: € 7,50

Klik hier om te bestellen