Werkboek hemelse rechtbanken voor beginners door Ronald Montijn

Dit werkboek is een aanvulling op de paperback uitgave ‘Hemelse rechtbanken voor beginners’. In dit werkboek kun je de opdrachten die daar beschreven zijn verder uitwerken. Ook helpt het werkboek je om een rechtszaak voor te bereiden, uit te voeren en het vonnis te ontvangen.

Wanneer je meerdere rechtszaken gaat voeren mag je, uitsluitend voor eigen gebruik, een kopie maken van de relevante hoofdstukken in dit boek, om de rechtszaak te voeren. Het gaat daarbij met name om de hoofdstukken 2 en 3 waarin je het onrecht beschrijft en de rechtszaak voert.

Wanneer je een rechtszaak gevoerd hebt, bewaar dan je aantekeningen. Zoals in het boek beschreven staat, is het op papier zetten van het vonnis belangrijk. Je maakt op aarde een afschrift van hetgeen in de hemel gebeurd is. Ook van je voorbereiding is het goed om je aantekeningen te bewaren. Mocht na afloop van je rechtszaak er geen verbetering waarneembaar zijn, dan kun je met je aantekening iemand anders om raad vragen.

 

Over de auteur

Ronald Montijn heeft een passie om anderen te helpen hun bestemming te verwezenlijken. In de afgelopen twintig jaar heeft hij trainingen ontwikkeld en verzorgd op het gebied van leiderschap, coaching, gebed en geestelijke oorlogsvoering. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan in het functioneren in de hemelse rechtbanken. Zijn inzichten zijn vaak verassend, en vernieuwen het denken van zijn toehoorders. Samen met zijn vrouw Noortje en hun zoon woont hij in de omgeving van Amsterdam.

Dit onmisbare werkboek kost € 10,50

Klik hier op te bestellen.